Triniforce

Restoring the DNA of your hair

 

Keratin Filler

Triniforce Keratin Filler is een therapie voor poreus, broos, beschadigd en chemisch beschadigd haar. Dankzij het speciaal ontwikkelde opslagsysteem wordt de formulatie van natuurlijke actieve ingrediënten diep naar de binnenste vezellaag getransporteerd. Het haar wordt na de salonbehandeling sterker, veerkrachtiger, krijgt meer elasticiteit en heeft meer weerstand. De hoge dosering keratine herstelt de proteïne structuur, wat resulteert in gerepareerd, gezond haar.

Hoe werkt het?
De haarvezels worden van binnenuit opgebouwd. We gebruiken hiervoor een natuurlijk ingrediënt van het haar – Keratine. Keratine is een haar-eigen stof en wordt gebruikt als een soort van ‘transplantatiemiddel’.

Voor een optimaal resultaat is een arrangement aanbevolen. Deze bestaat uit 3 behandelingen in 3 maanden tijd en is inclusief een Keratin Filler Home Kit. Bestaande uit een shampoo en conditioner twv €39,90.
Kosten: €179-€199

Losse behandeling: €69-€79

Fibre Thickener

Triniforce Fibre Thickener is een therapie voor zwak, fijn of verouderd haar. Door het nieuwe Triniforce Fibre Thickener Complex wordt fijn haar van binnenuit gevoed, verstevigd en versterkt. Na elke salonbehandeling bouwt het resultaat meer en meer op. Het haar wordt veerkrachtiger, sterker, volumineus en krijgt meer elasticiteit.

Hoe werkt het?
Door een combinatie van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en baanbrekende technologie is Fibre Thickener ontstaan. Hierdoor worden de schubbenlagen van binnenuit opgebouwd en verdikt waardoor er zo dikker haar gecreëerd wordt. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van bekende technologieën die al langer in de huidcosmetica worden gebruikt.

Voor een optimaal resultaat is een arrangement aanbevolen. Deze bestaat uit 3 behandelingen in 3 maanden tijd en is inclusief een Fibre Thickener Home Kit. Bestaande uit een shampoo en conditioner twv €39,90.
Kosten: €179-€199

Losse behandeling: €69-€79

afspraak maken