logo sandy

Bereid jouw kind op een speelse manier voor op de kapper.

Veel kinderen vinden het best spannend om naar de kapper te gaan. Zeker wanneer ze voor de eerste keer gaan, of wanneer ze eerder een vervelende ervaring bij de kapper hebben gehad. In hop naar de kapper worden kinderen meegenomen in het verhaal van de dappere Hop.

Ebook downloaden

Persoonlijke aandacht en persoonlijk advies

Hoe leuk is het om voor je naar de kapper gaat even online naar kapsels te zoeken? Hoe zal je je haren deze keer laten knippen…? Er zijn natuurlijk genoeg kapsels te vinden, maar welke past bij jouw gezichtsvorm, bij jouw haartype en de dikte van je haar? In mijn salon zie ik regelmatig mensen die een kapsel hebben uitgezocht wat totaal niet bij ze past.


Natuurlijk help ik hen vanuit mijn rol als kapster een variant te maken die hen wél heel mooi staat. Maar ik weet tegelijkertijd ook hoe fijn het is om te weten dat het kapsel wat je uitgezocht hebt echt bij jou past. Ik weet hoe belangrijk het is om stralend en blij de kapsalon uit te stappen! Als kapster help ik daarom graag mijn klanten aan hun ideale kapsel. Dat voldoet aan een aantal eisen:

Jouw ideale kapsel

  • Past bij de vorm van jouw gezicht
  • Kun je makkelijk zelf in model krijgen
  • Camoufleert delen waar je niet zo blij mee bent
  • Past bij jou als persoon

Een goede kapster adviseert je hier natuurlijk in, zoals ik ook doe bij mijn klanten. Maar je kunt er ook zelf mee aan de slag door in eerste instantie een kapsel uit te zoeken wat bij jouw gezichtsvorm past. In mijn gratis ebook leer je hoe je dat doet. Nogmaals de download knop hier neerzetten, met plaatje van de voorkant van het ebook

Ebook downloaden

Over Sandy

Hoi! Ik ben Sandy. Vroeger was ik jaloers op mijn klasgenoten die al van jongs af aan wisten wat ze wilden worden. Mijn enige antwoord op de vraag wat voor beroep ik later wilde uitoefenen, was vanaf de kleuterklas: ‘mama’. Hoewel het een fulltime baan is, kan ik de hypotheek er niet van betalen.

Toen ik stopte op de HAVO kon ik instromen op de kappersopleiding in Eindhoven. Ik werd pas echt enthousiast voor het vak toen ik naar allerlei shows ging. Daar zag ik eindeloze mogelijkheden met haar en de creativiteit begon te stromen!

10 jaar lang werkte ik bij een vooraanstaande salon. Even bekroop me het gevoel ‘iets anders’ te willen en ging ik bij Tesla werken in de sales. Dit bleek absoluut niet mijn kopje thee te zijn. Nadat ik zwanger werd van onze oudste zoon Bodhi wist ik het zeker. Ik ga terug het vak in, maar nu als ondernemer. Eindelijk voelde ik me zelfverzekerd genoeg om de sprong te wagen. Ik begon in Kaatsheuvel bij een beautyconcept tot de salon in huidige vorm klaar was. In december 2017 opende ik Sandy’s Hairdesign in Tilburg en het was de beste beslissing ooit.

Naast het behandelen van je haar wil ik ook graag een self-care momentje creëren. Even een praatje of wegkruipen in een boek met een versgezet kopje koffie of thee. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. In de salon klinkt rustige muziek en word je altijd behandeld door mij waardoor persoonlijke aandacht voorop staat.

Zelf ontspan ik door met ons gezin uitstapjes te doen. Ik woon samen met Peter en onze zoons Bodhi en Odin. Soms is ons huis extra gevuld door mijn cadeaukinderen Roan en Esmée. 

Met Peter speel ik escape rooms en we genieten graag culinair. In overvloede 😉