Over Sandy

Hoi! Ik ben Sandy. Vroeger was ik jaloers op mijn klasgenoten die al van jongs af aan wisten wat ze wilden worden. Mijn enige antwoord op de vraag wat voor beroep ik later wilde uitoefenen, was vanaf de kleuterklas: ‘mama’. Hoewel het een fulltime baan is, kan ik de hypotheek er niet van betalen.

Toen ik stopte op de HAVO kon ik instromen op de kappersopleiding in Eindhoven. Ik werd pas echt enthousiast voor het vak toen ik naar allerlei shows ging. Daar zag ik eindeloze mogelijkheden met haar en de creativiteit begon te stromen!

10 jaar lang werkte ik bij een vooraanstaande salon. Even bekroop me het gevoel ‘iets anders’ te willen en ging ik bij Tesla werken in de sales. Dit bleek absoluut niet mijn kopje thee te zijn. Nadat ik zwanger werd van onze oudste zoon Bodhi wist ik het zeker. Ik ga terug het vak in, maar nu als ondernemer. Eindelijk voelde ik me zelfverzekerd genoeg om de sprong te wagen. Ik begon in Kaatsheuvel bij een beautyconcept tot de salon in huidige vorm klaar was. In december 2017 opende ik Sandy’s Hairdesign in Tilburg en het was de beste beslissing ooit.

Naast het behandelen van je haar wil ik ook graag een self-care momentje creëren. Even een praatje of wegkruipen in een boek met een versgezet kopje koffie of thee. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. In de salon klinkt rustige muziek en word je altijd behandeld door mij waardoor persoonlijke aandacht voorop staat.

Zelf ontspan ik door met ons gezin uitstapjes te doen. Ik woon samen met Peter en onze zoons Bodhi en Odin. Soms is ons huis extra gevuld door mijn cadeaukinderen Roan en Esmée. 

Met Peter speel ik escape rooms en we genieten graag culinair. In overvloede 😉