Persoonlijke aandacht en persoonlijk advies

Hoe leuk is het om voor je naar de kapper gaat even online naar kapsels te zoeken? Hoe zal je je haren deze keer laten knippen…? Er zijn natuurlijk genoeg kapsels te vinden, maar welke past bij jouw gezichtsvorm, bij jouw haartype en de dikte van je haar? In mijn salon zie ik regelmatig mensen die een kapsel hebben uitgezocht wat totaal niet bij ze past.


Natuurlijk help ik hen vanuit mijn rol als kapster een variant te maken die hen wél heel mooi staat. Maar ik weet tegelijkertijd ook hoe fijn het is om te weten dat het kapsel wat je uitgezocht hebt echt bij jou past. Ik weet hoe belangrijk het is om stralend en blij de kapsalon uit te stappen! Als kapster help ik daarom graag mijn klanten aan hun ideale kapsel. Dat voldoet aan een aantal eisen:

Jouw ideale kapsel

  • Past bij de vorm van jouw gezicht
  • Kun je makkelijk zelf in model krijgen
  • Camoufleert delen waar je niet zo blij mee bent
  • Past bij jou als persoon

Een goede kapster adviseert je hier natuurlijk in, zoals ik ook doe bij mijn klanten. Maar je kunt er ook zelf mee aan de slag door in eerste instantie een kapsel uit te zoeken wat bij jouw gezichtsvorm past. In mijn gratis ebook leer je hoe je dat doet. Nogmaals de download knop hier neerzetten, met plaatje van de voorkant van het ebook