Keratin Filler

Je haar is in verschillende lagen opgebouwd. Haarverzorgingsproducten zoals conditioners en maskers werken in de schubbenlaag. Deze producten zijn zuur waardoor de buitenste laag (schubbenlaag) mooi sluit. Door het sluiten hiervan glanst je haar mooi en is het makkelijk doorkambaar.

Maar wat als je haar van binnenuit beschadigd is? Beeld je eens in dat je haar is opgebouwd zoals een bakstenen muur. Deze is stevig wanneer er cement tussen zit. Wanneer je haar van binnenuit beschadigd is mis je stukken cement, dit noemen we keratine. Hierdoor voelt je haar broos aan, oogt het dof en is het moeilijk door te borstelen. 

De naam Keratin Filler zegt het al, tijdens deze behandeling vullen we je haar aan waardoor het weer stevig en veerkrachtig aanvoelt. Je borstel of kam zal direct na de behandeling door je haren glijden als een mes door zacht boter! 

Aan te raden als oppepper na een zomer vol zon, zee en chloor of na een chemische behandeling.

Te boeken als losse behandeling of als arrangement. Een arrangement bestaat uit 3 behandelingen in 3 maanden en een Home Kit bestaande uit shampoo en conditioner voor thuis.

Duur: 60-75 min.

Investering: Vanaf €69 voor een losse behandeling

Vanaf €179 voor een arrangement

*afhankelijk van de lengte van je haar